Info TPSC

HOME

INDEX - ABC

Visie en missie

Werkelijk een keuze! - Assortiment

Bodemprijzen!

Werkende veilige oplossing!

Top Service!

Bedrijfslocatie

Brochures

Links

   
Info / Offerte
Zoek in TPSC
Inlogcode / ROKS inlogcode
Gebruiker:
Wachtwoord:
Artikel

Keuze: Soort magazijnstelling?

 

Houten legbordstellingen:       
Deze massief houten legbordstellingen bieden u vele toepassingsmogelijkheden in uw woon- of werkomgeving. Veel wordt deze stelling bijvoorbeeld toegepast op kantoren voor het opslaan van het archief of allerlei kantoorbenodigdheden. Er zijn verschillende afmetingen mogelijk en door het aanvullen met aanbouwvakken kan de juiste benodigde opslagruimte gecreŽerd worden. De legborden zijn verstelbaar om de 5 cm. De schoring aan de achterzijde zorgt voor voldoende stabiliteit. Er is keuze uit de massief houten legplank, deze is uitstekend geschikt voor zwaardere belastingen en situaties waarin ďhout uitstralingĒ de voorkeur geniet. Naast de massief houten legplank is er een sandwich legplank. Deze is opgebouwd uit een vuren raamwerk en aan de boven- en onderzijde afgewerkt met glad hardboard en dus gemakkelijk stofvrij te houden.


Legbordstellingen:        
Met deze praktische legbordstelling is elke type magazijn snel en efficiŽnt in te richten. Met 5 verzinkte legborden per stelling of 1 houten plaat heeft u een grote opslagcapaciteit op een kleine ruimte. Mocht dit toch nog niet genoeg zijn, dan kunt u makkelijk uitbreiden met de aanbouwstelling. De legbordstelling beschikt over een draagvermogen (150 tot 650 kg per niveau!).

Het inhangsysteem maakt de montage eenvoudig. Doordat de legborden eenvoudige in hoogte verstelbaar zijn, is de stelling geschikt voor de opslag van alle soorten artikelen en kleine en grote onderdelenbakken.

Verder zijn er vele accessoires verkrijgbaar zodat u uw magazijn compleet kunt inrichten.


Grootvakstellingen:        
Grootvakstellingen worden vooral toegepast voor het opslaan van goederen welke handmatig worden verzameld. De stellingen worden over het algemeen voorzien van legborden, er kan hier gekozen worden voor vurenhouten, spaanplaat of verzinkte legborden. Ook voor de grootvakstelling geldt dat deze verkrijgbaar is in vele verschillende afmetingen en maximale belastingen, wat deze stelling geschikt maakt voor allerlei uiteenlopende goederen.


Palletstellingen:        
Het meest universele systeem voor directe toegang tot ieder pallet, geschikt voor praktisch iedere belasting, onafhankelijk van het gewicht of volume. Het vinden van de opgeslagen goederen is zeer eenvoudig omdat iedere ruimte behoort bij een bepaalde pallet.

De jukken/staanders en liggers zijn verkrijgbaar in vele afmetingen en maximale belastingen, zodat een magazijn precies naar de specifieke wensen van de klant ingericht kan worden. Het materiaal kan worden afgewerkt met een duurzame epoxy poedercoating, gelakt of verzinkt. De jukken/staanders worden geleverd in diversen kleuren en de liggers in diversen veiligheidskleuren. De stellingen zijn hierdoor niet alleen functioneel maar ook nog fraai om te zien.


Inrijstellingen:      
Met inrijstellingen kunt u de beschikbare ruimte optimaal benutten. Ten opzichte van conventionele palletstellingen kan een ruimtebesparing gerealiseerd worden tot zo'n 85%, dit vooral omdat er veel minder gangpad ruimte nodig is.Doordat de op te slagen pallets achter en boven elkaar geplaatst worden is de flexibiliteit minder. Inrijstellingen worden dan ook vooral toegepast wanneer veel dezelfde soort goederen opgeslagen moeten worden.


Draagarmstellingen:      
Het toepassingsgebied van draagarmstellingen is zeer breed. In feite kunnen alle goederen hierin opgeslagen worden tot specifieke pallets aan toe, eventueel zijn de draagarmstellingen ook te voorzien van legborden zodat ook kleinere onderdelen opgeslagen kunnen worden.  


Systeemvloeren / Bordessen:       
Vloeroppervlak wordt steeds kostbaarder, dit is de reden dat tegenwoordig steeds vaker gebruik wordt gemaakt van vrijstaande systeemvloeren. Hiermee kunt u de beschikbare ruimte in uw magazijn, werkplaats, fabriek, etc. eenvoudig verdubbelen. Het bordes is te leveren in diverse hoogtes, maximale belastingen en overspanningen (tot 7 meter!). De onderdelen zijn afgewerkt met een epoxy-polyester poedercoating, gelakt of verzinkt. Dit zorgt niet alleen voor een attractief uiterlijk, maar garandeert ook nog eens een duurzame en hoogwaardige afwerking. Op de systeemprofielen wordt doorgaans een 38 mm dikke spaanplaatvloer geplaatst, welke aan de onderzijde wit is. Het kan een verplaatsbaar systeem zijn, zodat bij een eventuele (interne) verhuizing het bordes eenvoudig mee kan verhuizen! Er zijn diverse accessoires leverbaar zoals trappen, balustrades, pallet opzet plaatsen, etc. Elk bordes wordt afhankelijk van de gewenste afmetingen, belastingen, hoogte, etc. op maat gemaakt. 


Bijzondere opslagsystemen:         
Voor specifieke toepassingen waarvoor geen standaard stelling bestaat wordt gekeken naar de gewenste toepassing van de opdrachtgever. Onze technische afdeling zoekt dan naar de juiste oplossing, dit door gebruik te maken van het standaard stellingenprogramma met eventuele op maat gemaakte aanpassingen. Te denken valt hier aan specifieke stellingen voor de opslag van platen, deuren, panelen, tapijt, haspels, combinaties van verdiepingsvloeren met stellingen, etc.


 

klik hier om terug te gaan

Werkelijk een keuze - assortiment

Kleinvakstelling / legbordstelling

Grootvakstelling / legbordstelling

Palletstelling

Inrijstelling / push back / doorrolstelling

Entresol / tussenvloer / systeemvloer

Draagarmstelling / langgoedstelling

Specifieke niet standaard stellingen

Veiligheid (EN15635), roosters, gaaswanden, aanrijdbeveiligingen

 
 
 Acties!  -  Op = Op!  -  Gebruikt 
Tips!
Uw keuze = Veiligheid - Magazijn veilig (EN15635)?

Lees meer...

Algemene Info
TPSC -> Bedrijfsgegevens / leveringsvoorwaarden
Magazijnstellingen kopen - te koop?
Keuze: Keurmerk - BMWT, VEBIT of TUV?
Keuze: Soort magazijnstelling?
Keuze: Intern transportmiddel - magazijnstelling?
Keuze: Nieuw of gebruikt stellingmateriaal?
Wat is een: Legbordstelling-gratis vervolgset!
Wat is een: Grootvakstelling met legborden-gratis vervolgset!
Wat is een: Palletstelling?
Wat is een: Inrijstelling?
Wat is een: Entresolvloer?
Wat is een: Draagarmstelling?
 
| HOME | Email ons | Bedrijfslocatie | Leveringsvoorwaarden |
Bijgewerkt op: 18-12-2018 ©2004 tpsc.nl . Alle rechten voorbehouden.
Deze site is ontworpen geproduceerd en onderhouden door FEDO Beheer